colors of the wind, colors on my clothes

Jobbetijobba.
Jag målar för fullt, kladdar ner oömma kläder och känner låtsas-reumatismen slita i fingerlederna efter för många timmar med ett krampaktigt grepp om penseln.
Det är roligt när jag kommer in i ett så kallat flow. Då jag inte hör varje långsam minut sakta knega sig förbi utan istället hamnar i ett drömskt tillstånd med ett enda mål, att färglägga väggen framför mig.
Men när solen bränner över ryggen och en evighet känns kort i jämförelse med hur lång tid det tar att måla en ynka meter vägg, då vill jag bara lägga mig ner på den grusiga asfalten och tjura.

Vad som får timmarna att gå förutom tusen tankar om allt, ensamkaraoke utan tv-skärm (alltså sjunga som vanligt) och envist penselgno är att lyssna på radio.
Numera kan jag alla hits utantill, känner på mig utan att kolla klockan när det är dags för nyheter och vet varje programledares glada ljud, obekväma ljud, trötta ljud och finurliga ljud (det som kommer ur dem förutom ord tonläge inräknat).
Mellan 07.00 och 16.00 är jag en äkta p3-nörd (med paus för toalettbesök och en kort lunch).

Det känns rätt gött faktiskt.

//force

hej smörblomma

Mmm trevligt välkomnande va?
Två saker innan jag börjar skriva om dagarna som gått...
1. Jag använder en dator med världens kanske mest irriterande skit pang poff-tangentbord, eventuella stavfel kan poppa upp i texten.
2. Fasen jag minns inte vad nummer två var. Hej short term history memory loss.
3. Min ändalykt är placerad på en spikmatta, bokstavligt talat pain in the ass (hö...hö).


Sommaren har börjat utan att riktigt vara sommar, men det är okej så länge regnet inte piskar mitt ansikte varje dag.
Jag vill ta bilen och åka till platser med vacker utsikt och hjulningsvänliga ängar. Men något körkort har jag inte och bilarna är alltid upptagna av "de vuxna" i familjen. Visserligen skulle jag inte kunna spontanåka även om jag ägde bil och förstod the science of driving a car, för jag jobbar. Så vuxet och fräckt det känns.

Denna kväll samlades en bit av familjen på gräsmattan för att dutta (trixa, bolla, kicka). Knotten flockades runt våra huvuden och jag svalde nog en mängd stor som Mexico citys befolkning. Mätt och glad...
Storebror lyckades kasta sig rakt ut i ett brännässlesnår, R ställde sig på händerna för att kunna sparka en boll (men han är inte så... smidig) och jag försökte mig på bicicleta gång på gång men hamnade med rumpan i det nyklipta gräset istället.
Trevlig stund som fick mig att vilja bli en Teletubbie och därmed få utöva "jättekjaaam" allt som oftast.
Family powah!

Nu ska jag besöka drömlandet (nu? NU?! Ja det är sant, jag går och lägger mig mellan 22.00 och 22.30 varje kväll. Wicked)

//force

hey soul sistah

Working gal, thats me.
Jag har jobb hela sommaren, det känns soft och osoft på samma gång.
Soft för att jag faktiskt har ett jobb som dessutom är roligt och fysiskt krävande (jag kan inte sitta stilla för länge, går bananas då), osoft för att jag saknar sommarloven man hade som liten då allt man visste var sand mellan tårna och höga hopp på studsmattan (typ förra året...).
Gotland med tha Gang är inplanerat i alla fall, så några dagar ska jag ta ledigt. Vi ska cykla, bada mitt i natten, klättra i träd (bestämde jag nu) och enligt Lenlen spana efter killar på stranden. Det blir förmodligen amazing.

Hemma är det huset fullt och jag älskar det. Hela familjen är samlad. Det är liv och rörelse och katter, barnleksaker på golven, klädhögar i hörnen och ett knökfullt kylskåp.
Både syster med snubbe och barn och farmor och farfar renoverar så de har flyttat in vilket resulterar i att storebror och jag delar rum som på den gamla goda tiden. Även lilbro flyttade in i "vårt" rum igår för att han ville ha någon slags sibling reunion där, men allt han har att bjuda på är medvetna fisar. Trevligt.

Jag måste bada snart. Katastrof att det inte är fixat ännu.
bitterljuv

Nu är första skolåret slut slut slut.
Det känns bra men lite sorgligt att inte kunna träffa the peeps under hela sommaren, men jag får väl ha en kickin time by myself... Eh.
Jag försöker flyttpacka så gott det går men flera lådor står fortfarande tomma.

Det är mycket roligare att:
Baka kaka
Spela tv-spel
Ha ensampicnic på balkongen
Rita gubbar som fastnat i krångliga poser
Se repriser på tv
Försöka dansa crumping... aj
Skratta åt ingenting bara för att det är gött
Följa mönstret i tapeten med pekfingret
samt
Testa vilka skåp som man får plats i

//forceRSS 2.0