hej smörblomma

Mmm trevligt välkomnande va?
Två saker innan jag börjar skriva om dagarna som gått...
1. Jag använder en dator med världens kanske mest irriterande skit pang poff-tangentbord, eventuella stavfel kan poppa upp i texten.
2. Fasen jag minns inte vad nummer två var. Hej short term history memory loss.
3. Min ändalykt är placerad på en spikmatta, bokstavligt talat pain in the ass (hö...hö).


Sommaren har börjat utan att riktigt vara sommar, men det är okej så länge regnet inte piskar mitt ansikte varje dag.
Jag vill ta bilen och åka till platser med vacker utsikt och hjulningsvänliga ängar. Men något körkort har jag inte och bilarna är alltid upptagna av "de vuxna" i familjen. Visserligen skulle jag inte kunna spontanåka även om jag ägde bil och förstod the science of driving a car, för jag jobbar. Så vuxet och fräckt det känns.

Denna kväll samlades en bit av familjen på gräsmattan för att dutta (trixa, bolla, kicka). Knotten flockades runt våra huvuden och jag svalde nog en mängd stor som Mexico citys befolkning. Mätt och glad...
Storebror lyckades kasta sig rakt ut i ett brännässlesnår, R ställde sig på händerna för att kunna sparka en boll (men han är inte så... smidig) och jag försökte mig på bicicleta gång på gång men hamnade med rumpan i det nyklipta gräset istället.
Trevlig stund som fick mig att vilja bli en Teletubbie och därmed få utöva "jättekjaaam" allt som oftast.
Family powah!

Nu ska jag besöka drömlandet (nu? NU?! Ja det är sant, jag går och lägger mig mellan 22.00 och 22.30 varje kväll. Wicked)

//force

Kommentarer
Postat av: Kajsa Magdalena

Dudette! Du slängde inte upp ett inlägg om ny blogg på din gamla blogg! Här har jag missar ett halvårs bloggande! What the heck! D:

2010-06-21 @ 21:01:49
URL: http://kajsamagdalena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0